Online Katalog

Analog Lisanssız Telsizler( PMR Telsizler) Teknik Servisi

Analog Lisanssız Telsizler( PMR Telsizler) Teknik Servisi

Analog lisanssız telsiz modelleri birçok özellikleriyle dikkat çekiyor. Sade ve modern bir dizayna sahip olan bu ürünler %100 garanti kapsamında üretiliyor. Bu bakımdan bu modelleri uzun seneler boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Analog lisanssız telsizler ayrıca Türkiye Kalite Standartları üzerinden imal ediliyor. Bu sebeple yüksek teknolojik donanımlara sahiptir.

Bu telsiz modellerini kullanmak için ayrıca herhangi bir yıllık ödeme yapmanız gerekmiyor. Çünkü Analog telsizler adından da anlaşılacağı üzere lisanssız olduğundan yasal kapsamda yer almayan telsizlerdir. Bu modeller BTK kurumu tarafından sadece 0,5 WATT çıkış gücü üzerinden sınırlandırılmıştır. PMR telsizler olarak da bilinen analog lisanssız telsizler bugün pek çok farklı alanlarda kullanılıyor.

Analog Lisanssız Telsizlerde Teknik Servisin Önemi

Bu telsiz modellerinde de birçok sebepler doğrultusunda bazı teknik arızalar meydana gelebiliyor. Bu durumda panik yapılmadan ürünün ilgili üretici ve satış firmasından teknik servis hizmeti alınması tavsiye edilir. Analog lisanssız telsizler özenli ve uygun ortamlar üzerinden kullanıldığında teknik sorunlar meydana gelmesi oldukça güçtür. Çünkü bu ürünler son derece dayanıklı bir dizayna sahiptir.

Olumsuz hava şartlarına karşı oldukça dirençlidir. Bu nedenle açık sahalar üzerinden de güvenle kullanılır. Analog lisanssız telsizlerde profesyonel anlamda teknik servis alınmalıdır. Bu ürünlerin uzun yıllar boyunca kullanılmasında bu önemli ayrıntıya dikkat edilmelidir. Amatör firmalardan uzak durulmalı ve sadece profesyonel firmadan bu hizmet alınmalıdır.

Analog Lisanssız Telsizler Neden Tercih Ediliyor?

Analog lisanssız telsiz modelleri birçok sebeplerden dolayı 81 ilden tercih ediliyor. Bu modeller diğer türlere oranla daha geniş bir kullanım ağı sunuyor. Dolaysıyla alışveriş merkezlerinde, eğitim ve sağlık merkezlerinde, otel ve rezidanslarda ve daha birçok değişik türden sahalar üzerinden tercih ediliyor. Tüm telsiz modellerinde haberleşme mesafeleri ise önem arz ediyor. İlgili alanın coğrafi şartları, ürün kalite ve modeli gibi birçok koşullar mesafe durumunun belirlenmesinde etkilidir.

Analog lisanssız telsizlerde ise haberleşme mesafesi net olarak sunulması söz konusu değildir. Fakat standart olarak görüşme mesafesi ortalama olarak 10 kilometre olarak belirlenebilir. Dolaysıyla bu modelleri özel kılan en temel etkenlerden biri de pek çok telsiz modellerine oranla daha uzun görüşme mesafesi sunmasıdır. Fakat mesafe aralığına yapı girmesi durumunda söz konusu mesafe oranında düşüş hasıl olabilir.